Duruay,gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, Gölbaşı Gazeteciler Derneği Üyesi olan basın mensupları ile bir araya geldi.

Duruay,gazetecilerle bir araya geldi
 AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, Gölbaşı Gazeteciler Derneği Üyesi basın mensupları ile bir araya geldi.

75. Yıl Öğretmenlerevi’nde düzenlenen kahvaltıda Duruay’a AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da eşlik etti.

“SEÇİME HAZIRIZ”

Basınla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Fatih Duruay yerel seçim çalışmaları hakkında açıklamalar yaparken, “Teşkilat olarak her zaman seçime hazırdık, şimdi de hazırız” dedi.

“YORULMUYORUZ…”

Duruay, “Görüyoruz ki, halkımızda seçim atmosferine giriyor. Adaylığımızın geç açıklanmasına rağmen, seçime erken başlamışız gibi bir teveccüh var. Geç açıklanmamız dezavantaj gibi göründü ama avantaj olacak.

“30 MART’TA MEYVELERİNİ ALACAĞIZ”

Başkanımız Osman Karaaslan ile birlikte yoğun bir program hazırladık, çalışmalarımızı başlattık” diyerek, “Tatlı bir telaş içerisindeyiz, yorulmuyoruz. 30 Mart’ta meyvelerini alacağız” dedi.

Başkan Adayı Fatih Duruay açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Güzel bir seçim yaşayacağımıza inanıyorum. Toplum olarak demokrasiyi sindirmeye başladık, birbirimize tahammül arttı. Diğer aday arkadaşlarımız Yakup Odabaşı ve Ercan Şimşek’te seviyeli bir propaganda geçiriyor. Bundan sonra da eleştirilerin seviyeli olacağına inanıyorum.

“TEREDDÜT YOK SEÇİMİ ALACAĞIZ”

30 Mart yerel seçimleri ile ilgili tereddüdümüz yok. Seçimi rahat bir şekilde alacağımıza inanıyorum. Hazır olan, hazırlanan birçok projemiz var. Seçime 15 gün kala bunları da açıklayacağız. Adaylık açıklamam çok kısa bir süre önce yapıldı ancak çok yol katettik. 3 günde 15 seçim bürosu açtık.

“EMANET OYLARI ALACAĞIZ”

2014 yerel seçimlerinde partimizin %50 oy oranını geçip, 60’ları da bulacağımıza inanıyorum. 5-6 günlük programlara bakıldığında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Teveccühten son derece memnunuz. Emanet oyları alacak, bir de üstüne koyacağız.”

Duruay’ın açıklamalarının ardından nazik davetinden ötürü Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan, teşekkürlerini iletirken, kahvaltı sonra seçim gündemine dair fikir alışverişi yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2014, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER