Duruay’dan personele iftar

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye’de çalışan personele ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Duruay’dan personele iftar
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye’de çalışan personele ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Gölbaşı Belediyesi çalışanları ve çocukları, Belediye Başkanı Fatih Duruay’nın verdiği iftarda buluştu.

Gölbaşı Belediyesi Spor Komleksi bahçesinde Başkan Fatih Duruay tarafından belediye personeli ve ailelerine iftar yemeği verildi.İftar yemeğinde belediye personeli aileleri ile birlikte iftar yaparak kaynaşma imkânı buldular. Personel ve Aileleri Belediye Başkanı Fatih Druay’a verdiği iftardan dolayı teşekkür ettiler.

“Biz Bir Aileyiz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; Ramazan ayının kaynaşma ve birleşme ayı olduğuna dikkat çekti. Başkan Duruay, şunları söyledi:

“Siz değerli Gölbaşı Belediyesi personeli ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Siz kıymetli personelimizle Belediye olarak çok başarılı işlere imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Allah dirlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz Belediye olarak bir aileyiz. Allah sizlerle daha nice büyük başarılara imza atmamızı nasip etsin. Siz değerli personelimizin mübarek Ramazan Bayramını da şimdiden kutluyorum.” İfadeleri kullandı.

MURAT BALÇIK'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi’nde Zabıta Müdürü olarak görev Murat Balçık’ın emekliliğe ayrılmasından dolayı ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Murat Balçık’da Başkan Duruay’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2015, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER