Duruay'dan Örencik'e ziyaret

Duruay'dan Örencik'e ziyaret

Duruay'dan Örencik'e ziyaret
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay mahalle ziyaretlerine devam ediyor.Başkan Duruay mahalle ziyaretleri kapsamında,Örencik Kültür Merkezi’nde,Örencik mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay  beraberindeki bir heyetle Örencik Kültür Merkezi’nde  Örencik mahallesi sakinleriyle buluştu.Duruay konuşmasında: “Örencik’in  Gölbaşımızın en eski yerleşim yeri olmasıyla nedeniyle her zaman için gönlümüzde ayrı bir yeri var.Örencik’te sizlerle buluşmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Sizlere şehrin sakini değil sahibi olduğunu göstermek için sık sık misafiriniz oluyor, fikirlerize başvuruyor, talep, görüş ve önerilerinizi yerinde dinliyoruz"dedi.

DURUAY’DAN ÖRENCİK’E ‘SU KESEN MÜJDESİ’

Başkan Duruay  Örecik sınırları içerisinden geçen, Yurt Bey Mahallesi’nden  Mogan Gölü’ne kadar uzanan  ‘Su Kesen Deresi Üst Havza Islahı’ projesine ilişkin bilgi verdiği toplantıda“Proje yaklaşık 8.5 milyona ihale edildi. Örenciğe değer katacak  proje kapsamında 2.000 metre uzunluğunda beton kanal, 6 adet köprü ve betonarme çökeltim havuzu imalatı yapılacak, bu sayede Mogan Gölü’nün kirlenmeside önlenmiş olacak.Ayırca proje bölgesinde peyzaj çalışmaları yapılacak”dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER