Duruay’dan o eleştirilere sert yanıt

Duruay’dan o eleştirilere sert yanıt

Duruay’dan o eleştirilere sert yanıt
 

AK Parti Gölbaşı İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, kendisini eleştiren MHP’lilere göndermede bulundu.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda görevi boyunca yapmış olduğu görünen ve görünmeyen birçok hizmetlerinin olduğunun altını çizen Başkan Duruay, kendisini eleştiren MHP’lilere de göndermede bulundu ve “AK Parti’nin tek rakibi yine AK Parti’dir” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Hizmette onlar bizimle yarışamaz

Bizim tek rakibimiz yine AK Parti’dir. Başka rakibimiz yok. Geçen MHP’li arkadaşlarımız basın açıklaması yaparak eleştiride bulundu. Dişe dokunur hiçbir şey söylemediler. Söyleyecek bir şeyleri de yok. Çünkü ben iddia ediyorum. Geçtiğimiz 5 yılda yapılan ne hizmet olduysa biz sadece belediye olarak en az iki katını yaptık. 1 yüzme havuzu yaptılarsa iki tane yaptık, bir kültür merkezi yaptılarsa biz 4 tane yaptık. Onların yaptıkları parklar, bizim yaptığımız bir parkın yarısı kadar etmez. Biz böyle çalışıyoruz. Biz belediyeciliği en iyi yapan ekibiz AK Parti olarak. Bu dönemde de öyle olacak. Hizmette onlar bizimle yarışamazlar.” Dedi.

habertemmuz10.com

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER