Duruay'dan müjde üstüne müjde

Gölbaşı Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesinde düzenlediği sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu.

Duruay'dan müjde üstüne müjde
Gölbaşı Belediyesi mahallerde düzenlediği iftar programlarına ara vermeden devam ediyor. Gölbaşı Belediyesince şu ana dek Selametli, Gazi Osman Paşa, Karşıkaya, Karaali,Eymir,Şafak,Karagedik, Bezirhane ve Oyaca Mahallesinde  verilen iftarların ardından Bahçelievler  Mahallesinde iftar verildi. Gölbaşı Belediyesi Mevlana Parkı’nda verilen sokakta yapılan toplu iftar programı büyük ilgi gördü ve  iftara yaklaşık 8 bin  vatandaş katıldı. Düzenlenen iftara Ak parti Ankara Milletvekili Profosör  Doktor Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve 8  bin Gölbaşı’lı katıldı. İftara katılan Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Eşi Hatice Duruay, tek tek iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

İftar Programında yonuşma yapan Ak parti Ankara Milletvekili Profosör  Doktor Ertan Aydın, ‘Gölşbaşı’nda böylesine güzel bir ortamda, böylesine güzel insanlar ile iftarımı açmaktan dolayı Allahıma hamd ediyorum. Daha önce böyle güzel bir ortamda böyle iftar yapmamıştım.Bu güzel ortamı sağladıklarından dolayı Gölbaşı Belediyemize içten teşekktür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Başkan Duruay, ‘Bu Yıl Proje Yılı Olacak’ Dedi

İftarda konuşan Belediye Başkanı Duruay, iftar buluşmasına ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Duruay, “Allahım oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Biz göreve geldiğimizde Gölbaşı’nın sorunlarını çözmek için siz değerli hemşehrilerimize söz vermiştik. Bugün bu sözlerimizi gerçekletirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gölbaşı’nın en büyük sorununlarından biri si olan Mobese sorununu çözdük ve çok yakın süre sonra hizmete açıyoruz.Yine Gölbaşı’nın en büyük sorunlarından sağlık sorununu çözeceğimizin sözünü verdik. Bugün sözümüzü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eymir Mahallesi yolu üzerine yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanemizin temeli çok yakında atılacak.Mogan gölümüzün temizlenmesi için önümüzdeki ay sözleşmesi imzalanarak ve birkaç ay sonra temizliğe başlanacak. Gölbaşı’nı ikiye bölen Konya yolu ile ilgili olarak Konya yolu ile ilgili projenin Karayolları Genel Müdürlüğüne teslim edildiğini ve projenin yıl sonunda  yapılacağı ve temeli atılacak.

İftar sonrasında başkan Duruay “İftar Programımıza katılımlarınızdan dolayı, bizler ile iftar ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım Ramazanınızı Mübarek etsin. Yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER