Duruay'dan Kadınlara iki müjde birden

Duruay'dan Kadınlara iki müjde birden

Duruay'dan Kadınlara iki müjde birden
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 8 Mart Dünya Kadınlar gününde hanımlara müjde üstüne müjde verdi.

Projelerinde kadınlara pozitif ayrımcılık yapan Başkan Duruay yakında faaliyete geçen olacak olan Mevlana Spor Merkezi’nin sadece bayanlara hizmet vereceğini açıkladı.

Gölbaşı Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan Duruay, tüm bayanların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarken iki de müjde verdi.

SADECE HANIMLARA HİZMET VERECEK

Duruay şu sözleri söyledi;

“Belediyemiz olarak Kadınlarımızın sosyalleşmesi ve hoş vakit geçerbilmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımızın hayat şartlarını daha da iyileştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.2018 yılı içerisinde hizmete açacağımız ve Mevlana Spor Merkezi’ni sadece kadınlara tahsis edeceğiz. Ve bu alanda bir ilke imza atıyoruz.Ayrıca Zübeyde Hanım Sosyal tesisinde hanımlara yönelik hanımlar lokali yapıyoruz. Böylece Gölbaşı’nda bu konuda önemli bir açığı dolduruyoruz” dedi.

MECLİSTE KADINLAR GÜNÜ RÜZGARI

Ak Parti, MHP ve CHP grup başkanvekilleri de meclise tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarken, meclisin kadın üyeleri Ak Partili Elif Özer ve Ayşe Bahçecik de güne özel konuşma yaptı.

SÜMBÜL HEDİYE ETTİ

Meclisin sona ermesiyle birlikte Başkan Duruay tüm meclis üyelerine saksı içinde sümbül hediye ederek eşlerine vermelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER