Duruay “Yeniden doğuşun 97. yılı kutlu olsun”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Duruay “Yeniden doğuşun 97. yılı kutlu olsun”

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, aydınlık yarınlarının teminatı olan gençliğin aziz Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bir bayramı daha gururla kutladığını söyledi.Milletimizin yeniden doğuşunun 97. yıldönümü kutlu olsun ” dedi.

 

“MİLLİ MÜCADELEMİZ DÜNYAYA ÖRNEK”

 

Başkan Fatih Duruay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şunları söyledi:“Türkiye’nin umudu gençliğimizdir. 19 Mayıs 1919 Samsun’da düşmana karşı açılan bayrak, Türk milleti kaderini kendi elleriyle yazışının adıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki milli mücadelesi tüm dünyaya örnek olmuştur.

 

“TÜRKİYE’NİN GENÇLİĞİ GÖZBEBEĞİMİZ”

 

Türk gençliği, aydınlık yarınlarımızın teminatı olarak gözbebeğimizdir. Şüphesiz bu nedenle en önemli görevimizin gençliğimize destek olduğunun bilincindeyiz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için yerel yöneticiler olarak biz de elimizden gelen gayreti göstermek mecburiyetindeyiz. Bizler de Gölbaşı’nda gençlerimizin eğitim, kültür, sanat ve spor ihtiyaçlarına yönelik olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Milletçe, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ü bir kere daha minnetle anıyor, O’nun gençlere armağanı olan Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER