Duruay öğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Duruay öğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Duruay öğretmenlerle kahvaltıda buluştu

Gölbaşı’nı Sevenler ve Hizmet Edenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÖLSEV) ,24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama programı gerçekleştirdi.

 

Kültürel ve sosyal alanda çeşitli faaliyetler düzenleyen GÖLSEV'in kutlama etkinliğinde Gölbaşı’lı öğretmenler bir araya geldi. Etkinliğin organizasyonunu son dönemde yaptığı organizasyonları ile adından söz ettiren Joker Organizasyon yaptı.

Alyans Garden'da kahvaltılı düzenlenen etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, GÖLSEV Başkanı Nergül Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, Gölbaşı Öğretmen Evi Müdürü Hasan Tatlı, Dernek yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenlere gününü kutladı.

Öğretmenler Günü kutlamasına, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, GÖL-SEV Derneği Başkanı Nurgül Yıldırım ve çok sayıda öğretmen katıldı.

 

Başkan Duruay, öğretmenlerin toplum için ne kadar değerli ve önemli olduğuna değindiği konuşmasında şunları kaydetti; ‘’Öğretmenler, topluma değer katan genç nesilleri yetiştiren bireylerdir. Toplumumuza yön verecek nesilleri sizler yetiştiriyorsunuz. Belki ilerde sizin okutmuş olduğunuz öğrenciler, cumhurbaşkanı, başbakan, sanatçı, doktor olarak ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine ulaştıracak. Emekleri her daim paha biçilemez olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.’’

 

GÖL-SEV Başkanı Nurgül Yıldırım yaptığı konuşmasında öğretmenlerin fedakarlığına değinerek şunları söyledi; ‘’Dünyanın her yerinde öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve en değerli varlığıdır. Gelecek nesiller sizlerin eseridir. Tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım.’’

 

Kutlamada, Başkan Duruay, öğretmenlere gül ve kalem hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER