Duruay, mührü teslim aldı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Fatih Duruay görevi Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı’ndan devraldı.

Duruay, mührü teslim aldı

 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından AK Parti’den Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Fatih Duruay görevi Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı’ndan devraldı. 

Gölbaşı Belediyesi makam odasında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde AK Parti’nin ve MHP’nin yeni dönem meclis üyeleri AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

6 Nisan 2009 yılında görevi devralan Odabaşı, 6 Nisan 2014 tarihinde almış olduğu görevi devretti.

Devir-teslim töreni öncesi bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı, 5 yıl önce görevi devraldıklarını ve görevde bulundukları süre içerisinde Gölbaşı’nı daha ileriye taşımak adına hizmet ettiklerini ifade ederek, bu süre içerisinde birlikte çalıştığı takım arkadaşlarına, meclis üyelerine, birim müdürlerine ve belediye personeline de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Odabaşı konuşmasında görevi devrettiği yeni başkan Fatih Duruay’a da başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 



Gölbaşı’nın yeni Başkanı Fatih Duruay da Odabaşı’na bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte hizmetlere devam edeceklerini ve Gölbaşı’nı bir adım daha ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini belirtti. 

Yapılan konuşmaların ardından, Gölbaşı Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı görevini teslim ettiği yeni Belediye Başka Fatih Duruay’a başkanlık mührünü teslim etti. Teslim törenin ardından eski ve yeni başkan birbirlerine plaket ve çiçek takdim ederek yeni dönemin Gölbaşı’na hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Başkanlık mührünü teslim ettikten sonra Gölbaşı Belediyesi’nden ayrılan eski başkan Yakup Odabaşı’nın ardından Yeni Başkan Fatih Duruay makam odasında tebrikleri kabul etti. Devir teslim törenine katılanlar, Duruay’ı teker teker tebrik ederek başarılar diledi. 



Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER