Duruay Gölbaşı'nı fethediyor

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde sandıktan AK Parti’nin zaferle çıkması için dur durak bilmeksizin çalışıyor.

Duruay Gölbaşı'nı fethediyor
 AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde sandıktan AK Parti’nin zaferle çıkması için dur durak bilmeksizin çalışıyor. Seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı, mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf gezen Duruay seçmenlerle sohbet ederek yerel seçimlerde kendisine ve partisine destek olmalarını istiyor.

BU DEFA DURUAY İÇİN SAHALARA İNDİ

Seçim gezileri kapsamında AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan A.Adayı Murat Bey Balta’da Duruay’ı yalnız bırakmadı. A.Adaylığı süresinde çalınmadık kapı bırakmayan Bey Balta bu defa Duruay için sahaya indi. Bey Balta İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Başkanı Fatih Duruay ve teşkilat üyeleri ile birlikte Duruay için seçmenden destek istedi. AK Parti ile yeniden yola devam etmek ve Gölbaşı Belediyesi’ni kazanabilmek için çalışmalarına devam eden AK yürekler ‘30 Mart’ta sandıktan Ak Parti’nin zaferle çıkak ‘ diyor.

GÖLBAŞI’NI FETHEDİYOR

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay AK Parti yöneticileri ile birlikte adeta Gölbaşı fethine çıktı. Gölbaşı merkezde bulunan esnafların yanı sıra merkez içi ve dışı mahallelere de ziyaretlerde bulunan Duruay, seçmenden destek alıyor. Duruay’ı ve AK Parti temsilcilerini nezaketle karşılayan mahalle seçmenleri Gölbaşı’nda halkın isteklerine cevap verebilen bir belediye başkanı görmek istediklerini dile getirerek, 30 Mart yerel seçimlerinde sandıktan bu özelliklere sahip bir belediye başkanının çıkmasını temenni ediyor.

Duruay yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaşırken yapılan sohbetlerde ki samimiyet ise dikkatlerden kaçmıyor.

Duruay gençlerle de bir araya gelerek onların istek ve taleplerini de dinliyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ayrıca birçok evin kapısını da çalarak hasta olan vatandaşları da ziyaret edip acil şifalar diliyor. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER