DURUAY ARTIK RESMEN BELEDİYE BAŞKANI

DURUAY: GÖLBAŞI’NIN %100’ÜNE HİZMET

DURUAY ARTIK RESMEN BELEDİYE BAŞKANI
 30 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan itirazlar sonrasında geciken mazbata teslim işlemi nihayet sonuçlandı. 

Yerel seçimlerde sandıktan galip çıkan AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay artık resmen Gölbaşı’nın Belediye Başkanı oldu. 

Gölbaşı’nın yeni Belediye Başkanı Fatih Duruay ve yeni dönem Belediye Meclis Üyeleri ilçe seçim kurulunda düzenlenen terenle mazbatalarını teslim aldılar. 

Vatandaşların alkış ve tezahüratlarıyla Adliye Binasına gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a eşinin yanı sıra babası Fethi Duruay da eşlik etti. 


GÖLBAŞI’NIN %100’ÜNE HİZMET 

Adliye binasında ve dışında vatandaşların büyük coşkusuyla karşılanan yeni başkan Duruay, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alkışlar eşliğinde aldı. Duruay mazbatasını aldıktan sonra ilk yaptığı açıklamada seçimlerde seçmenin %44 oyunu aldık ama biz Gölbaşı’nın %100’üne hizmet edeceğiz’ dedi.

Duruay Adliye önünde yaptığı konuşmasında kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, ‘Sizler görevinizi yaptınız Allah nasip ederse bizlerde meclis üyelerimizle, belediyedeki idarecilerimizle, personelimizle hep beraber Gölbaşımıza hizmet edeceğiz. Aldığımız Mazbata bizim karnemiz. Demek ki biz daha iyi çalışmışız. İnşallah 5 yıl sonrada aynı karneyi farklı bir şekilde alacağız. Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Asıl cihat şimdi başlıyor. Bundan sonraki dönemde Gölbaşımızla bütünleşeceğiz.  Rozetimizi çıkartacağız. Gölbaşı’nda %44 oy aldık ama biz %100’üne hizmet edeceğiz. Gölbaşı olarak büyük düşüneceğiz, büyük projelere imza atacağız. AK Partili belediyelerin bu işi bildiğini, erbabının onlar olduğunu Gölbaşı’nda ispatlayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER