Dikilitaş Kültür Merkezi açıldı

Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Dikilitaş Mahallesi’nde inşaa ettiği “Dikilitaş Kültür Merkezi” iftar programıyla açıldı.

Dikilitaş Kültür Merkezi açıldı

 Dikilitaş Kültür Merkezi’nin açılış programına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Murat Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, Gölbaşı Belediyesi meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Dikilitaş Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Duruay,  “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesiyle yapımını başlattığımız         Dikilitaş Kültür Merkezi’mizi  11 ayın sultanı ramazan ayında, böyle anlamlı bir iftar programında açmaktan mutluluk duyuyoruz. 530 m²’lik bir alana kurulan  kültür merkezimizin içinde muhtarlık ofisi, gelin odası,  mutfak, lavabolar ve bir adet çok amaçlı salon ve  kurs odası bulunuyor. Rahmet ve bereket ayında açtığımız Dikilitaş Kültür Merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “dedi.

DURUAY’DAN DİKİLİTAŞ’A HALI SAHA MÜJDESİ

Dikilitaş Mahallesi Kültür Merkezi’ndeki iftar programında konuşan Başkan Duruay, “Sevgili hemşehrilerim, Dikilitaş mahallesine  yaptığımız hizmetler Kültür Merkezi ile sınırlı değildir.Öncelikle Dikilitaş mahallemizdeki bütün sokakların asfat çalışmasını tamamladık.Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız çocuk oyun parkını tamamladık Ve son olarak daha önce söz verdiğimiz halı sahanın yapımına başlıyoruz” dedi

AK PARTİLİ YILDIRIM: AK PARTİ İMAR VE İRFAN GÖTÜRMEKTEDİR

Dikilitaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Murat Yıldırım ise  “Belediye Başkanımız burada çok güzel bir konak yapmış .AK Parti mahallerimize köylerimize imar ve irfan götürmektedir.Burada yapılan mimari yapının içerisindeki faliyetlerlerle kültür ve geleneklerimiz sürdürülecek, toplantılarımızla birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır.Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Dikilitaş Kültür Merkezi’ndeki iftar programı, Dikilitaş Mahallesi Muhtarı Ercan Öztürk’ün Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a bakır işlemeli Osmanlı devlet arması hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER