Demirci'den bayrak çağrısı

Göl-Der Başkanı Gürsel Demirci Dağlıca’da askeri birliklerimize yapılan hain saldırının ardından bir basın açıklaması yaparak, Tüm Gölbaşı halkına balkonlarına ve dükkanlarına Türk Bayrağı asma konusunda çağrıda bulundu.

Demirci'den bayrak çağrısı

Göl-Der Başkanı Gürsel Demirci Dağlıca’da askeri birliklerimize yapılan hain saldırının ardından bir basın açıklaması yaparak, Tüm Gölbaşı halkına balkonlarına ve dükkanlarına  Türk Bayrağı asma konusunda çağrıda bulundu.

Bu acının tarifi mümkün değil..

Demirci yaptığı açıklamada Kandan ve gözyaşından beslenen hain terör örgütüne lanet okuyarak, “Dün Dağlıca’da yaşanan terör saldırısı yüreklerimizi yaktı. Yine birçok ocağa ateş düştü. Kandan ve gözyaşından beslenen, ülkemizin huzurunu bozmaya yeltenen, hain amaçlar peşinde koşan eli kanlı terör örgütü Dağlıca’da bir kez daha ortaya çıkmıştır. Ülkemiz son dönemlerde birçok evladını şahadete uğurladı. Analar evlatsız, çocuklar babasız, eşler dul kaldı. Bizim millet olarak yüreğimiz yandı. Hemen hemen hergün memleketimin dört bir köşesinden şehit haberleri geliyor. Analarımızın kınalı kuzuları, ülkemizin yiğit evlatları kalleşçe şehit ediliyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Bizler rahat uyuyalım, rahat yaşayalım diye canlarını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bu acının tarifi mümkün değil” dedi.

Gölbaşı’nı Türk Bayrağı ile donatalım

Demirci açıklamasının sonunda Gölbaşılı vatandaşlara ve esnaflara seslenerek, Aziz şehitlerimiz için herkesin evlerine, balkonlarına ve esnafların da dükkânlarına Türk Bayrağı asması konusunda çağrıda bulundu. Demirci, “Herkes Gölbaşı’nı bayrakla donatsın’ diyerek, “Yitip gidenler bizim evlatlarımız. Bizim kınalı kuzularımız. Dua etmekten ve bu hain saldırıların son bulmasını temenni etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Evlatlarımız vatan toprağı ve ay yıldızlı bayrağımız için, bizler için şehit düşüyor. Bizler de hiç olmazsa Ay yıldızlı Türk Bayrağımızı asarak onları dua, minnet ve rahmetle analım. Buradan tüm Gölbaşı halkına, yöneticilerine ve STK temsilcilerine çağrıda bulunuyorum. Gölbaşı’nın her sokağını, her caddesini, her binasını Türk Bayrağımız ile donatalım. Hiç olmazsa bunu yapalım” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER