Cumhur ittifakı yerel basınla bir araya geldi

Cumhur İttifakının Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhur ittifakı yerel basınla bir araya geldi
 Cumhur İttifakının Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıya; Cumhur İttifakının Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan katıldı. 

Ramazan Şimşek toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayarak projelerinin hazırlandığını ifade etti; "Gölbaşı için güzel sosyal projelerimiz var" projelerimiz açıklanınca tekrar bir araya geleceğiz" dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, meclis üyeliği için başvuruların devam ettiğini söyledi ve herkes başvuruda bulunabilir dedi. "Biz bir yola çıktık 7 tane belediye başkan adayımız vardı hepsi birbirinden değerli, neticede teşkilatımız Ramazan Şimşek'te karar kıldı. Bundan sonra da onunla beraber çalışmak için sorumluluk almak isteyen, taşın altına elini koymak isteyen, bizimle beraber bu yolda yürümek isteyen bir sürü fedakar teşkilat mensubu veya teşkilatımıza dahil olmak isteyen insanlar var onlara da teşekkür ediyoruz. Biz vakti zamanı gelince en doğru kararı belediye başkan adayımızla birlikte vereceğiz. Meclis üyelerimizde bilgi, birikim, belli bir donanımla Gölbaşı'nın dengelerini gözeterekten en fazla oyu alabileceğimiz en fazla hizmeti alabileceğimiz belediye başkanımızında en uyumlu çalışabileceği isimler noktasında o kriterleri göz önüne alacağız. Bu süreçte aday adaylığı sürecinde bizim programlarımıza katılımları  göstermiş oldukları destek ve çalışmaları da takip ediyoruz. Biz herkese eşit mesafedeyiz vakti zamanı gelince isimleri masaya yatıracağız kriterlere bakıp belediye başkan adayımızla karar vereceğiz" dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, "Gölbaşı Ankara'nın en güzide, en merkezi, en büyük metropol ilçelerinden biri AK Parti olarak 109 tane meclis üyesi aday adayımız oldu. Ben siyasi bir partinin ilçe başkanıyım partimizin kriterleri bu nokta da bellidir. Liyakat, siyasi ahlak, teşkilat tecrübesi ve birikim  o yüzden bizim kriterlerimiz bellidir toplumda gösterilen genel olarak gösterilen hassasiyetin tamamına yakınını da gösteriyoruz buna görede bir karar alacağız. Biz Cumhur İttifakı'nın ne amacla kurulduğunu sindirmiş ve çok iyi bilen ve tamamıyla da bu Cumhur İttifakı'nı sahiplenmiş bir teşkilatız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER