Çok laf az iş!

Gölbaşı’na kurulduğu günden bu yana birçok tartışmaya neden olan köpek barınağının şehir dışına çıkarılması için yapılan çalışmalar ve girişimler hala sonuç vermezken, sabahın erken saatlerinde şehir meydanına sürü halinde inen başıboş köpekler vatandaşı tedirgin ediyor.

Çok laf az iş!
Çiğdem Şirin'in Haberi...

 Gölbaşı’nın değişmeyen yüzlerinden olan Başıboş köpekler yine sahnede… Sanayi sitesi içerisinde bulunan Meliha Yılmaz Doğal Hayatı Koruma Vakfı Gölbaşı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi binlerce köpeğe ev sahipliği yapıyor. Hayırseverlerin ve belediyelerin destekleri ile ayakta durmaya çalışan barınakta başıboş köpekler bakım altına alınıyor.

VATANDAŞ TEDİRGİN

Gölbaşı’na kurulduğu günden bu yana birçok tartışmaya neden olan barınağın şehir dışına çıkarılması için yapılan çalışmalar ve girişimler hala sonuç vermezken, sabahın erken saatlerinde şehir meydanına sürü halinde inen başıboş köpekler vatandaşı tedirgin ediyor. Başıboş köpekler, Gölbaşı Hükümet Caddesi’nde sabahın erken saatlerinde sokaklara indi. Karnı acıkan başıboş köpeklerin çöplerden yiyecek bir şeyler bulmak için şehir meydanlarına inmesi hem çarşı esnafını hem de işe giden vatandaşları huzursuz ediyor.

ÇÖZÜM BULUNAMADI!

Yıllarca yazılıp çizilen ve çözüm bulunması için çaba sarf edilen başıboş köpekler ile ilgili sorunun ne zaman çözüme kavuşacağı ise hala meçhul… Hayvanseverler başıboş köpeklerin daha rahat bir ortamda yaşayabilmesi için savaşırken, Gölbaşılı vatandaşlar ve esnaflar da sokaklarda, caddelerde huzur içinde korkmadan gezmeyi bekliyor. Hem hayvanseverleri hem de vatandaşı memnun edecek kalıcı bir çözüm hala bulunamadı.

ÇOK LAF AZ İŞ!

Yıllardır ‘Az laf çok iş’ sözünü ‘ÇOK LAF AZ İŞ’’e dönüştüren bu olumsuz durumun çözümü noktasında uzlaşma sağlanamazken, köpeklerin saldırılarına uğrayan ve birçok defa köpekler tarafından ısırılan vatandaşlarla ilgili haberlerin gazete sayfalarında yer alması da sonuç getirmedi. Haliyle gelinen noktadan ne vatandaş memnun kaldı ne esnaf ne de hayvanseverler… Dilleri olsaydı Başıboş köpeklerinde iki çift lafı olurdu elbet… 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2013, 14:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
deli dumrul
deli dumrul - 11 yıl Önce

bu hayvanseverlere sesleniyorum sizler köpekleri seviyorsunuzda kedileri sevmiyormusunuz? sabahlara kadar onlarca kediyi boğan, insanlara saldiran köpeklerinizi sokaklardan temizleyin yoksa vatandaş olarak iş bize düştüğündede ahkam kesmeyin!!!!!!

SIRADAKİ HABER