CHP'den karanfilli öğretmenler günü kutlaması

CHP'den karanfilli öğretmenler günü kutlaması

CHP'den karanfilli öğretmenler günü kutlaması
 CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca ve yönetim kurulu üyeleri okulları ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 

CHP Gölbaşı İlçe örgütü öğretmenlere verdiği değeri okullarda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek ve günlerini kutlayarak gösterdi.  Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten CHP'liler, günün anısına öğretmenlere karanfil hediye ettiler. 

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı İbrahim Karaca "

Bu meşakatli, gurur verici ve ehemmiyetli kutsal görevin kutlanmasını tabi ki bir güne sığdıramayız. Hepimizin hayatına yön verene bize okumayı, düşünmeyi ve daha fazlasını öğreten değerli öğretmenlerimizin hepimizde yeri çok ayrıdır. Bilinmelidir ki 24 Kasım 1928 tarihinde Millet mektepleri Başöğretmeni olarak Bakanlar Kurulu tarafından ünvanlandırılan Atamız Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN tüm dünyaya öğreticiliği bizim için onur kaynağıdır. Ülkemizde de Atamızın 100. Doğum günü olan 1981 yılından itibaren kutlanan 24 Kasım öğretmenler günü ülkemizin yine farkındalığını ortaya koymuştur. Bu bilinçle yetişen bir toplumda ancak öğretmenlerimize verilen değer de bizi hayal kırıklığına uğratmaktadır” dedi.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca atanamayan öğretmenlere de dikkat çekerek; “Günümüz Türkiye’sinde şehit olan öğretmenler, atanamadığı için kendi hayatına kıyan öğretmenler canımızı derinden acıtmaktadır. Okullarımızda 117 bin öğretmen açığı varken bu yıl yapılan 20 bin öğretmen ataması da hem öğretmenlerimize hem de öğrencilerimize verilen değeri göstermektedir. Ancak her şeye rağmen değerli öğretmenlerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün ifade ettiği gibi “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” diyerek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.


Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER