CHP'den bomba iddia

CHP'den bomba iddia

CHP'den bomba iddia
 CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve ilçe örgütü yerel basınla kahvaltıda buluştu. Gündeme dair açıklamalar yapan Bülent Elikesik, referandum sürecini d değerlendirdi.

“Maçın ilk yarısı bitti” diyen Elikesik çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade ederek bundan sonra Gölbaşı’ın sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceklerini ifade etti.

Üniversite öğrencileri, esnaf sorunları gibi konularda mücadele edeceklerini söyleyen Elikesik, belediye yönetimini de bu sorunlarla ilgilenmeleri konusunda çağrı yaptı.

GÜVENLİK NOKTASI TAŞINMALI

Güvenlik noktasının sorunlara yol açtığını ifade eden Elikesik, noktanın daha ileri alana taşınması gerektiğini söyledi.

KARAASLAN BİR DE SABAH 7’DE DOLMUŞA BİNSİN

Gölbaşı’nda ulaşım sorununun olduğunu ifade eden Elikesik, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a çağrıda bulunarak “Sayın Karaaslan referandum sürecinde dolmuş koltuğuna oturdu. Kendisi sabah 7’de bir dolmuşa yada otobüse binsin bakalım binebiliyor mu?” dedi.

KÖPEK BARINAĞI EN BÜYÜK SORUN OLACAK

Gölbaşı’nın menfaatine olan her işe destek olacaklarını belirten Elikesik, Mogan Gölü’nün temizlenmesi ve Konya Yolu’nun alta alınması gibi ciddi projelere CHP olarak destek olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Köpek barınağı ilerleyen zamanlarda Gölbaşı’nın en ciddi problemi haline gelecek.” Dedi.

PROJEYİ BİLE GÖRMEDİK

Atatürk Sahil Parkı’nın 29 yıllığına kiralanacağı iddialarıyla da ilgili konuşan Elikesik “Biz projeyi bugüne kadar görmedik. 29 yıllığına kiralanması için alınan yetki kararı yangından mal kaçırır gibi son anda meclise geldi. Biz CHP grubu olarak ret verdik. “ dedi.

DURUAY’IN BİLE VİCDANIZ SIZLAR

Biz projeyi görmek istiyoruz. Biz projeye karşı değiliz. Projeyle ilgili tartışır, konuşuruz ama neden 29 yıllığına başkalarına kiralanıyor. Bizim bu konuda duyumlarımız var. Biz Fatih beyi yıllardır tanıyoruz. Bu duyumlar doğruysa kendisinin bile vicdanı sızlar.

CAMİİYE KARŞI DEĞİLİZ

Biz Camiye karşı değiliz. Ve gerekli ise eğer hem genel başkanımızı hem de milletvekillerimizi getirir temeline harç bile atarız.

SAHİPLERİ BİLE BELLİ?

Buradan soruyorum. Caminin ismi ne? Bir siyasini annesinin adı mı olacak? Projeyle ortaya çıkacak olan dükkanların kiralanması için Ankara’da bir takım görüşmeler yapıldı mı? Sahipleri şimdiden hazır mı?

DURUAY KİMLERDEN BASKI YİYOR?

130 BİN GÖLBAŞILININ HAKKINI YEDİRMEYİZ

Biz CHP olarak orada hakkı bulunan 130 bin Gölbaşılının hakkını yedirmeyiz. Sayın Başkan Fatih Duruay’ın bile vicdanı sızlıyordur. Kimlerden baskı yiyor acaba? Ben bu konuda bir açıklama bekliyorum. Açıklamazlarsa ben açıklayacağım. Ben Gölbaşı’nın menfaatleri için siyasi bedel bile ödemeye hazırım.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER