CHP SKM Başkanlığına Elikesik atandı

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı 31 Martta yapılacak yerel seçimlerle ilgili yoğun bir tempoyla çalışıyor. Seçim sürecinde CHP Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, CHP eski ilçe başkanı ve mevcut meclis üyesi ve Bülent Elikesik atandı.

CHP SKM Başkanlığına Elikesik atandı
 CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı 31 Martta yapılacak yerel seçimlerle ilgili yoğun bir tempoyla çalışıyor. Seçim sürecinde CHP Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, CHP eski ilçe başkanı ve mevcut meclis üyesi ve Bülent Elikesik atandı.

Yerel seçimlere CHP logosuyla belediye meclis üyeliğinde gidecek olan CHP Gölbaşı’nda yerel seçim hazırlıkları hızlandı.

CHP TEK LİSTE GİDECEK ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Yerel seçimde kendi meclis üyesi listesini çıkaran ve Hüseyin Çakmak, Özgür Ökmen, Sinan Acar gibi flaş isimlerle belediye meclis üyeliğinde vatandaştan oy isteyecek olan CHP’de çalışmalar hızlandı.

Bu kapsamda SKM başkanlığına Bülent Elikesik getirilirken, Elikesik seçim süresince CHP’nin İlçe Yönetiminin, Kadın ve Gençlik Kollarının, Mahalle Başkanları dâhil tüm teşkilatların gece gündüz çalışacağını kaydetti. Elikesik, CHP’nin kendi listesiyle yerel seçimlere gideceğini ifade ederken yapacaklarını anlatmak için sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve gönülleri fethedeceklerini söyledi.

ZAMAN PARTİMİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI

“Zaman partimize sahip çıkma zamanı” diyen Elikesik seçmenlere CHP’nin ayrı listeyle seçime girdiğinin özellikle vurgulanacağını ifade ederek “Halkımızın da desteğiyle CHP’yi mecliste çoğunluk yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Aynı zamanda Ankara öz evladı Mansur Yavaş’ı Büyükşehir Belediye Başkanı ve Gölbaşı’nda da Mahmut Aksoy’u başkan yapmak ve Gölbaşı ile Ankara’yı dünya markası yapma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER