CHP adaylarını tanıttı

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Tanıtım Toplantısı Yapıldı

CHP adaylarını tanıttı
 CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Tanıtım Toplantısı Yapıldı

CHP Gölbaşı ilçe örgütü CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.Tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterirken aday tanıtım toplantısı sırasında coşku tavan yaptı.

CHP’nin ilçe seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca Millet ittifakı adayı Mahmut Aksoy’a desteklerini açıkladı.

GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞACAKLAR

Belediye Meclis Aday Üyelerimizi bugün sizlerle tanıştırmak istedik. Her biri birbirinden kıymetli olan arkadaşlarımız kendi uzmanlık alanlarında Gölbaşı için çalışacaklar” diyen Karaca şöyle devam etti;

KENDİ LİSTEMİZLE SEÇİME GİDİYORUM AMA MAHMUT AKSOY’U DESTEKLİYORUZ

“31 Mart yerel seçimlerine 28 kaldı. CHP Gölbaşı olarak meclis üyesi listelerimizle seçime gireceğiz. Ama biz Millet İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Mahmut Aksoy belediye başkan adayımızdır.  Neden ayrı liste çıkarttığımızı daha önce açıklamıştık. Artık önümüze bakıyoruz. 28 günlük süreçte CHP’nin mecliste temsilliyetini nasıl arttırabiliriz. Ankara’da Mansur Yavaş’ı ve Gölbaşı’nda Mahmut Aksoy nasıl başkan yapabiliriz. Bütün mücadelemiz. Bu yöndedir”

KAZANMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Millet İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy ise omuz, omuza vererek Gölbaşı’nda kazanmak için çalışmaları gerektiğini söyledi.

BEKA MESELESİ DEĞİL YEREL SEÇİM

Aksoy “31 Martta hem Ankara’da hem de Gölbaşı’nda başarılı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Aksoy son olarak Türkiye’de beka sorunu olmadığını belirterek, 31 Mart seçimlerinin sadece bir yerel seçim olduğunun altını çizdi.

PARTİMİZE SAHİP  ÇIKMA ZAMANI

CHP eski İlçe Başkanı ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Elikesik ise CHP’ye sahip çıkarak çalışmaları gerektiğini söyledi.

Belediye Meclis Üye Adaylarını tek tek çağıran CHP Gölbaşı ilçe Başkanı İbrahim Karaca, adayları basın mensuplarına tanıttı.

TANITIM TOPLANTISINA YOĞUN İLGİ

Tanıtım toplantısına eski başbakanlık müsteşarı Özgün Ökmen, CHP Ankara İl Sekreteri Feramuz Şaşkın, Milletvekili adayı Sahra Baydar, çevre ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıya yoğun programları nedeniyle katılmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarının ise çelenk gönderdikleri görüldü.


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER