Büyük kurultay'dan Gölbaşı'ndan 4 isim

MHP Ankara İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi, Etimesgut Belediyesi Devlet Bahçeli Eğitim, Spor ve Yaşam Merkezi'nde yapıldı. 

Büyük kurultay'dan Gölbaşı'ndan 4 isim

MHP Ankara İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi, Etimesgut Belediyesi Devlet Bahçeli Eğitim, Spor ve Yaşam Merkezi'nde yapıldı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mesaj, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay tarafından okundu. Sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına uyulan, delegelerin Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla katıldığı kongrede, Turgay Baştuğ tek aday oldu.

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ise kongrelerin Cumhuriyet'in ikinci yüzyılını karşılayacak bir sürece rastlamasının anlamlı olduğunu belirtti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, devletin ve milletin bekası, istiklali ve istikbali için önemli katkılar sağladığını söyleyen Baştuğ, şunları kaydetti:

"Seçilecek heyet, bilge liderimiz Genel Başkanımızın çeyrek asır önce hedef olarak gösterdiği ve Cumhur İttifakı'nda vücut bulan '2023 lider ülke Türkiye' idealini karşılayacak kadrolar olacaktır. Göreve gelecek heyetler aynı zamanda 15 Temmuz işgal girişimine karşı gösterilen milli direnişin, Yenikapı'da filizlenen milli dirilişin, Cumhur İttifakı ile gerçekleşen milli şahlanışın sancaktarlığını yapacaklardır."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mesaj, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay tarafından okundu. Sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına uyulan, delegelerin Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla katıldığı kongrede, Baştuğ tek aday oldu.

LİSTEDE GÖLBAŞI'NDAN DA İSİMLER VAR

MHP Ankara İl Yönetimi'nde eski ilçe Başanı Ersin Pehlivan yer alırken, İl Disiplin Kurulu'nda ise Melih Özbek yer aldı. Büyük kurultayda oy kullanacak ve üst kurul delege olarak seçilen isimler ise şöyle; Serdar Tekin, Ersin Pehlivan, Kürşada Koçak ve Murat Ilıkan. 

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER