Bu kadarına da pes! Tehditle oy istiyorlar

Gölbaşı’nda Gülen grubuna ait cemaat içinde “Abla” denilen kişilerin, Gülen grubuna ait cemaat evlerinde kalan öğrencilere, AK Parti karşıtı Propagandalar yapıp MHP'ye Oy istiyorlar...

Bu kadarına da pes! Tehditle oy istiyorlar

Gölbaşı’nda Gülen grubuna ait cemaat içinde “Abla” denilen kişilerin, Gülen grubuna ait cemaat evlerinde kalan öğrencilere, AK Parti karşıtı Propagandalar yapıp, zorla Türkiye'nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik aşağılayıcı videolar izlettirildiği öne sürüldü.

Bazı öğrencilerin bu duruma tepki göstermesine rağmen evsiz kalacağı endişesi taşıdıkları için seslerini çıkaramadığı da iddia edilirken, öğrenciler Gülen cemaati içinde “abla” diye tabir eden kişilerin Başbakan Erdoğan aleyhine kara propaganda yaptıklarını belirttiler.

ERDOĞAN HAKKINDA KARA PROPAGANDA YAPIYORLAR

Gülen grubuna ait cemaat evlerinde kalan ve Gölbaşı Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’ya ulaşan , isminin saklı kalması şartıyla Gölbaşı’nda Fethullah Gülen’e ait cemaat evlerinde yaşananları anlattı. F.A. isimli üniversiteli kız öğrencisi , Başbakan Erdoğan’a sempati duyduğunu ancak, yaşanan olaylar sonra evde kendilerinden sorumlu olan ablalarının her akşam kendilerini belli bir saatte toplandığını ve iki saatlik sohbetlerde bu ablaların Başbakan Erdoğan hakkında kara propaganda yaptığını söyledi.

MHP’YE OY VERMEK İÇİN ZORLUYORLAR

OYUN RESMİNİ BİLE İSTİYORLAR

Genç kız, ablaların kendilerine “Ak Parti’ye oy vermek dinden çıkmaktır” dediğini öne sürerken, bu kişilerin kendilerine psikolojik baskı uyguladıklarını iddia etti. MHP’ye oy vermek için zorlandıklarını anlatan genç kız “Ablalar bizden 30 Mart’ta kullandıkları oyun resmini çekmemizi ve kendilerine göstermemizi istiyor. İstediklerini yapmamam halinde ise bizleri evlerden ayrılmamız yönünde tehdit ediyorlar.” dedi.

DEVLETİMİZ BİZİ ÇAIKTA BIRAKMAZ

Evde kalan arkadaşıyla fikir birliğine vardıklarını kaydeden genç kız,”Devletimize güveniyoruz. Bu baskılara karşı duracağız. Devletimiz bizi açıkta bırakmaz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER