Birliğimizi bozmak isteyenler 30 Ağustos’u unutmasınlar

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, milletimizin birliğini bozmak isteyenlerin Ağustos ayını unutmaması gerektiğini söyledi.Kaynak: “Birliğimizi bozmak isteyenler 30 Ağustos’u unutmasınlar”

Birliğimizi bozmak isteyenler 30 Ağustos’u unutmasınlar
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, milletimizin birliğini bozmak isteyenlerin Ağustos ayını unutmaması gerektiğini söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 30 Ağustos zaferi’nin milletimizin  seve seve döktüğü kanın bedeli olduğunu belirtti. Başkan Duruay, büyük zaferle aziz milletimizin esir duruma düşmekten kurtulduğunu ifade ederek “30 Ağustos Zaferi, varlığına kastedilen milletinin yeniden hayata dönüşünü sağlayarak yeni Türkiye Cumhuriyetinin temelini oluşturdu” dedi.

 “AĞUSTOS AYINI KİMSE UNUTMASIN

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, günümüzde de vatanına kasdedenler ve milletimizin birliğini bozmak isteyenlerin Ağustos ayını unutmaması gerektiğini belirterek şöyle dedi:

 “Ağustos ayı, milletimizin tarihinde çok önemlidir. Büyük zaferlerin kazanıldığı ağustos ayı büyük zafer ile taçlandırılmıştır. Ağustos zaferlerinin son halkası olan 30 Ağustos’la aziz milleti bir kere daha kudret ve gücünü dünyaya ispat etmiştir. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan bu muhteşem yıldönümünü sağlayanlara şükranlarımı iletiyorum. 30 Ağustos Zaferi ile Milletimizn var olmasını sağlayanları rahmetle ya dediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 01:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER