BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR

Gölbaşı Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) arasında Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde bulunan Çevre Otoyolu Kavşağında başlayıp 3800 metre uzunluğunda yol yapım çalışmaları için protokol imzalandı.

BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR
 Gölbaşı Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) arasında Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde bulunan Çevre Otoyolu Kavşağında başlayıp  3800 metre  uzunluğunda  yol yapım  çalışmaları için protokol imzalandı.

 

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları için düzenlenen protokol imzalandı. Protokol Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından imzalandı.

 

Proje kapsamında Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde ( Çevre Otoyolu Kavşağından itibaren ) karayolu 2 şeritten 3 şeride çıkartılacak. Gölbaşı’nı ikiye bölen Ankara-Konya yolu yer altına alınacak.Ayrıca proje kapsamında yol, kavşak, sanat yapısı, drenaj, trafik, servis yolu, aydınlatma ve imar plan tadilatları yapılacak.

 

Proje tamamlandığında ise ihale aşamasına geçilecek ve ihale tamamlandıktan sonra Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişi projesi için ilk kazma vurulacak. Proje’nin 2015 yılı sonuna kadar hazır olması bekleniyor.

 

Düzenlenen imza töreninde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getirmek için artık son noktaya gelindi diyerek ‘ Gölbaşı’nın yıllardır büyük bir sorunu olan, Gölbaşı’nı ikiye bölen Ankara-Konya yolu için artık son noktaya gelindi. Bugün burada Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ile birlikte imzalayacağımız protokol ile Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmalarının yapılması için ilk adımı atacağız. Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte hazırlayacağımız proje ile Gölbaşı’nın en büyük sorunu çözmüş olacağız. Karayolları Genel Müdürlüğümüze Ankara-Konya yolu üzerine şuan yapımına devam ettikleri 5 köprülü kavşaktan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. 

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları ve 5 köprülü kavşak tamamlandıktan sonra Gölbaşımız trafik konusunda çok rahatlayacak’ ifadelerini kullandı.

 

 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ise yaptığı konuşmasında ‘ Öncelikle yapılan bu hizmetler vatandaşlarımız için. Her zaman vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli hizmetleri sunmak için gerekli tüm destekleri vereceğiz. Bugün burada imzaladığımız protokol ile Ankara-Konya yolunun trafiğini rahatlatacağız. İnşallah en kısa zamanda bu projeyi tamamlar yapımına başlarız. Projemiz şimdiden Gölbaşımıza hayırlı olsun’ Dedi.


Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER