Belediye Personeline Sağlık İndirimi

Gölbaşı Belediyesi ile Koru Hastanesi arasında imzalan protokol ile Belediye personeli ve birinci derece yakınları hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

Belediye Personeline Sağlık İndirimi
Gölbaşı Belediyesi ile Koru Hastanesi arasında imzalan protokol ile Belediye personeli ve birinci derece yakınları hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

 


Gölbaşı Belediyesi’nde gerçekleşen imza törenine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Koru Hastanesi yöneticileri katıldı. Protokol ile Gölbaşı Belediyesi’nin tüm çalışanları, ve birinci derece yakınları Koru hastanesinde ayakta yapılan tetkik, tahlil ve tedavilerden %25, yatarak tedavilerden ise %15 indirimle yararlanacaklar.

 

 


İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay, imzalanan bu sözleşmeyle belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının Koru Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabileceğini söyledi. Belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının, sağlık hizmeti ihtiyaçlarında Koru Hastanesi'nden indirimli faydalanabilmesi için bu protokolü imzaladıklarını ifade eden Duruay; "Anlaşmanın tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum ve böyle bir anlaşmanın imzalanmasını sağlayan Koru Hastanesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER