Belediye Engellileri Unutmadı

Gölbaşı Belediyesi tarafından Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla program düzenlendi.

Belediye Engellileri Unutmadı
Gölbaşı Belediyesi tarafından Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla program düzenlendi.

Düzenlenen program engelli bir vatandaşın sunumuyla yapılırken, yapılan gösteriler ilgi ile izlendi.Engelliler programda sanatçı Ekrem Kara ile doyasıya eğlendiler. Minik kızın okuduğu mektup salondakilerden büyük alkış alırken yoğun istek üzerine engelli kız mektubunu tekrar okudu. 


Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan engellilerin hayatının kolaylaştırılması gerektiğini ifade ederken kaymakamlık olarak ilçemizdeki engellerin ortadan kaldırılması için büyük çaba sarf edildiğini söyledi. 


"HER TÜRLÜ ÇABAYI SARF EDECEĞİZ"

Kaymakam Şahin sözlerini şu şekilde sürdürdü;


"Bizim hayatta birbirimizin önüne engel koymadığımız ve hayatı birbirimize kolaylaştırğımız bir dünya diliyorum. Yardımlaşma duygusu en üst seviyede olan milletimizin; bu yöne biraz daha empatiyle yaklaşarak, engelli bireylerin talepleri henüz oluşmadan, ’her sağlıklı insan bir engelli adayıdır’ bilinciyle hareket etmesi, engelli bireylerin sorunlarını en aza indirecektir. İlçemizdeki engelli kardeşlerimizin sadece yaşamlarını idame ettirmesini değil sosyal hayatta ve iş hayatında da var olabilmeleri için elimizden gelen her türlü çabayı göstermeliyiz" dedi.


"HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise ;


“Engelli kardeşlerimiz hayatlarını zorluklar içinde sürdürüyor ve birçok sıkıntıya göğüs geriyor. Bu sebeple bu anlamlı gün, engellileri daha iyi tanımak açısından çok önemli. Hepimiz birer engelli adayıyız bunu unutmamalıyız. Gölbaşı Belediyesi olarak örnek hizmetler vermekten mutluyuz". dedi


Program sonunda belediye tarafından verilen işaret dili kursunu başarı ile bitirenlere sertifikaları takdim edildi.

KİMLER KATILDI?


Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Garnizon Komutanı Jant. Yzb Uğur Avcı, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Mhp İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve engelli vatandaşlarımızın aileleri katıldı.
















Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER