20 Mayıs 2012 Pazar

BAŞKENT KAR ALTINDA

Başkent, dün akşam saatlerinde başlayan ve bu sabaha kadar aralıksız süren kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.

25 Ocak 2012 Çarşamba 14:36
BAŞKENT KAR ALTINDA
Foto galeriye git
Başkent, dün akşam saatlerinde başlayan ve bu sabaha kadar aralıksız süren kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.
Gölbaşı’nda aniden bastıran kar cadde ve sokakları şenlendirdi. Okulların tatil olmasını da fırsat bilen çocuklar kendini sokağa attı. Gölbaşı’nda dik yokuşlu yollar kayak pistine döndü. Arkadaşları ile kartopu oynamanın keyfini yaşayan çocuklar, dik yokuşlu yollarda kayarak tatilin tadını çıkardılar. Çocuklara zaman zaman ebeveynlerde eşlik etti.
Belediye ekipleri ise gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürldü. Yağış ve buzlanma nedeniyle ilçe genelinde maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.
Özellikle ara sokaklarda buzlanma nedeniyle araçların sıkıntı yaşadığı gözlendi. Bazı vatandaşların araçlarıyla kayganlaşan yollarda zor anlar yaşadıkları görüldü.
Bazı vatandaşlar da gece boyunca karın keyfini, yaptıkları yürüyüşle çıkardı.
Belediye ekipleri, sabahın erken saatlerinde de tuzlama çalışmalarına devam etti.
Öte yandan çetin hava şartları sokak hayvanlarına da zor anlar yaşattı. Yiyecek bulmakta sıkıntı çeken hayvanlar, çöplerde yiyecek aradı.


Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Bugün Seçim Olsa Gölbaşı'nda Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV