Başkanlık maaşını burs olarak dağıtacak

Başkanlık maaşını burs olarak dağıtacak

Başkanlık maaşını  burs olarak dağıtacak
 Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçimi kazandığı takdirde başkanlık maaşını yoksul öğrencilere burs olarak vereceğini açıkladı.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçimi kazandığı takdirde başkanlık maaşını yoksul öğrencilere burs olarak vereceğini açıkladı. Başkan Adayı Şimşek, ilçesine hizmet için seferber olduğunu, bu konuda da örnek aldığı kişinin Milliyetçi hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli olduğunu ifade etti.

Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken dünkü ziyaretleri sırasında bir açıklama yaparak, maddi olarak bir beklentisi olmadığını, bu nedenle seçimleri kazanması halinde alacağı maaşı kuruşu kuruşuna, ekonomik gücü olmadığı için eğitim alamayan gençlere harcayacağını bildirdi.

“HİZMETE TALİBİM”

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Çok şükür maddi olarak bir sıkıntımız yok. Belediye Başkanlığına da şahsi hiçbir düşünce ile talip olmadım. Tüm gayem, mutlu insanların yaşadığı bir Gölbaşı’dır. Bunun için de Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in düsturuyla hareket etmek bizim için bir erdemdir. Bu erdemden yola çıkarak bir önemli kararımı açıklamak istiyorum.

Söz veriyorum, belediye başkanlığı maaşımı öğrenci kardeşlerimize burs olarak vereceğim. Bunun en önemli nedeni de eğitime verdiğim önemdir.”

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER