Başkan Şimşek'ten müjde üstüne müjde

Başkan Şimşek'ten müjde üstüne müjde

Başkan Şimşek'ten müjde üstüne müjde
 Gölbaşı Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in başkanlığında toplandı. Mecliste önergelerin okunmasının ardından Başkan Şimşek mecliste önemli açıklamalarda bulundu. 

ÖRENCİK VE 74 PARSEL MÜJDESİ

Planları iptal olan Örencik ve 74 parselle ilgili imar çalışmalarının devam ettiğini ve sona yaklaşıldığını söyleyen Başkan Şimşek “74 Parseldeki plan iptaliyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Hak sahipleriyle ilgili görüşmelerimiz de sona yaklaştık.” Dedi. 

Örencik imar planında da son aşamaya geldiklerini anlatan Başkan Şimşek “Örencik İmar çalışmaları tamamlandı.  Bakan beyin imzası kaldı. İmzadan sonra her şey bitmiş olacaktır.” sözleriyle plan sorununun yakın zamanda çözüleceğinin müjdesini verdi. 

GÖLBAŞI'NIN 100 YILINI PLANLIYORUZ

Ankara’nın iptal edilen 1/50000’lik planıyla ilgili de bakanlıkla koordineli çalıştıklarının altını çizen Şimşek “Gölbaşının gelecek 100 yılını planlıyoruz. Bakanlıkla birlikte yürüttüğümüz bu çalışmada inşallah Gölbaşı’na güzel bir planlama yapacağız. Güzel şeyler oluyor. Gölbaşı’na yakışacak en güzel proje ve çalışmaları yapıyoruz.” diye konuştu.  

MOGAN İÇİN MÜJDELİ HABER

Mogan Gölü’nün temizlenmesi için gerekli olan ikinci ihaleyle ilgili de müjdeli haberler veren Başkan Şimşek “ Mogan Gölü’nde devam eden temizlik çalışmalarının devam etmesi için ilgili kurumlarla çeşitli yazışmalarımız oldu. Mogan Gölü’nün temizlenmesi için yapılacak olan ihale İlbank yetkisine verildi. İnşallah ihalenin tamamlanmasının ardından gölün geri kalan kısmı da tamamlanmış olacak.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER