Başkan Şimşek'ten anlamlı mesaj

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, "Gazilerimiz Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakarlığının ölümsüz destanlarıdır " dedi.

Başkan Şimşek'ten anlamlı mesaj

 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Şimşek, mesajında, "Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanları, destansı tarihimizin yaşayan abideleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu diri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakarlığının ölümsüz destanlarıdır. Manevi değerlerimizde en büyük mertebe olan şehitlik makamı ile birlikte yad edilen ve milletimizin gönlünde seçkin bir yeri olan gazilik mertebesi; milletimizin bağımsızlığı ile inançları uğrunda mücadele eden ve bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kahraman vatan evlatlarının hak ettiği müstesna bir mertebedir" ifadelerini kullandı.


Başkan Şimşek, mesajında şunları kaydetti:

"Türk milleti, ülkesinin bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde koruyup yaşattığı gibi en son 15 Temmuz'da da hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan üzerine düşen görevi yine en iyi şekilde yerine getirerek vatanını savunmuş, yüzlerce şehidi ve binlerce gazisiyle dünyaya bir kez daha boyunduruk altına alınamayacağını göstermiştir. Bundan sonrada aziz milletimiz vatanını iç ve dış mihraklara karşı sonsuza kadar muhafaza etmeye devam edecektir. Biz de Gaziler Günü dolayısıyla yaşadığımız toprak parçasını vatanlaştıran ve inançlarımızı çiğnetmeyen şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimizi de daima minnet ve şükranla yad ediyoruz. Bizlere var olma bilincini aşılayan şehit ve gazilerimizin aziz hatırası, bütün Türk Milletinin ruhunda ebediyen canlı kalacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ölen gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor ve yaşamını sürdüren gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER