Başkan Şimşek: Engelleri birlikte aşacağız

Başkan Şimşek: Engelleri birlikte aşacağız

Başkan Şimşek: Engelleri birlikte aşacağız
 Engelli vatandaşlar ile  buluşan Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, engelleri birlikte aştıklarını belirterek “Sizin engeliniz, benim engelimdir” dedi. 

Zübeyde Hanım Kültür  Merkezi’nde iftarlı düzenlenen programa 500’den fazla vatandaş katıldı. Davetliler Gölbaşı Belediyesi engelli konservatuar grubunun seslendirdiği şarkı ve türkülerle oynayarak doyasıya eğlendiler.Hacivat ve Karagöz ile vakit geçiren çocuklarımızın sevinçleri ise görülmeye değerdi...

Başkan Şimşek’ten Yılın Annesi Plaketi! 

Engelli dostları ile oynayarak onların mutluluğunu paylaşan Başkan Ramazan Şimşek, programda yılın annesi seçilen annelere plaket verdi. Ayrıca Başkan Şimşek, Tekvando ve dallarında iki birincilik alan  Ali İhsan Taş’a plaket verdi. Programda Tuana Beyribey isimli çocuğun annesine yazdığı mektubu dinleyen Başkan Şimşek göz yaşlarına hakim olamadı.

Başkan Şimşek  yaptığı konuşmada engelleri birlikte aştıklarını ifade ederek şöyle dedi:
“Engelli kardeşlerim sadece engelliler haftasında değil, her an, her zaman anılmalı. Sizin engeliniz benim engelimdir. Gölbaşı’mızda binyüze yakın engelli kardeşimiz var. Biz de bir engelli adayıyız. Yarın ne olacağımız belli değil. Engelli kardeşlerimizin sorunu hepimizn sorunu. Ben Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek olarak her zaman sizlerin yanınızdayım. Seçimlerde önce söz vermiştim. Sözümün arkasındayım. Engelsiz yaşam merkezi yapacağız.Bununla ilgili çalışmalarımızı  başlattık. Öncellikle Gölbaşı’mızın kaldırımlarını engelli kardeşlerimiz için düzenleyeceğiz. Yüzme salonlarımızı ve parklarımızı engelsiz yaşam haline getireceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bundan sonra hep beraber olacağız.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER