Başkan Şimşak kamu kurumlarında çalışan kadınlara çiçek dağıttı!

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gölbaşı’ndaki kamu kurumlarında çalışan kadınları ziyaret etti.

Başkan Şimşak kamu kurumlarında çalışan kadınlara çiçek dağıttı!
 Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek ile birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadınları yalnız bırakmadı. Kamu kurumlarını ziyaret eden Başkan Şimşek, çalışan kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü   kutladı

 

Başkan Şimşek Gölbaşı’nın Kadın Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’ı da makamında ziyaret ederek Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye etti. 

 

Kendi Seramızda Üretilen Çiçekler Dağıtıldı

 

Şimşek, kamu kuruluşlarında çalışan kadın personelimize bu anlamlı gün nedeniyle Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait serada ürettiğimiz 5 bin çuha türü çiçeğimizi   hediye ettik

 

“AİLE KURUMUNUN TEMEL TAŞISINIZ”

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

“Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi ve koruyucusu, şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olan Türk kadınlarının, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek, kadın erkek herkesin ortak sorumluluğudur.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER