Başkan Duruay'dan ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 15 Temmuz Şehidi Meriç Alemdar’ın adının verildiği okulu ziyaret etti. Ayrıca Başkan Duruay, Okul Müdürü Erkan Eken’i makamında ziyaret etti.

Başkan Duruay'dan ziyaret

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 15 Temmuz’da şehit düşen Özel Harekat 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın adı verilen okulu ziyaret etti. 

Okul Müdürü Erkan Eken’i de makamında ziyaret eden Başkan Duruay, ayrıca okulda Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan çalışmaları yerinde inceledi.

 15 Temmuz kahramanlarından birinin okulun isminde hayat bulmasının buruk bir mutluluk olduğunu ifade eden Başkan Duruay, “15 Temmuz şehitlerimizden biri olan Özel Harekat 2. Sınıf Emniyet Müdürümüz  Meriç Alemdar’ın adının bir eğitim yuvasında yaşayacak olması buruk bir mutluluk. Kurtuluş Savaşı’nda korkmadan düşman karşısında dimdik duran ecdadımızın torunları olduğumuzu tüm dünyaya 15 Temmuz’da bir kez daha gösterdik. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşamayız. Vatan uğruna şehit düşen Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER