Başkan Duruay'dan Yeni Yıl Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, “2016’de de yeni projeler ve yatırımlarla Gölbaşımızı hak ettiği seviyeye yükselteceğiz” dedi.

Başkan Duruay'dan Yeni Yıl Mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Duruay, “Umutla yeni bir yıla giriyoruz. 2016 yılının, Ülkemize, Gölbaşı’mıza ve tüm zulüm gören mazlum coğrafyalara huzur, güven ve hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum” dedi.



HERŞEY GÖLBAŞI İÇİN...

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yayınladığı mesajda şöyle dedi:

“Geride bıraktığımız 2015 yılında, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Daha modern bir Gölbaşı için çaba harcadık. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz yatırımlar ile Gölbaşı’mızın adına yakışır önemli hizmetler için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Gölbaşılı hemşehrilerimiz için hizmet yarışını sürdürürken yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2016 yılında daha çok çalışacağız.



Her yeni yıl yeni başlangıçlar, yeni umutlar yılıdır. Aynı zamanda geçmişin değerlendirilmesi ve gelecek hedeflerinin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır.                              



2016 yılında da Gölbaşımızı her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içerisinde olacağız. Yürüttüğümüz çalışmalar ve verdiğimiz hizmetler ile geldiğimiz noktayı bir adım sonrasına taşımak ve şehrimizi daha modern hale getirmek için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.



HUZUR VE MUTLULUK DİLEĞİ...

 

Yeni yılın Türkiye’mize, Ankara’mıza, Gölbaşı’mıza ve yuvalarımıza huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, daha sonra şunları söyledi:


“İnşallah hizmet dolu nice yeni yılları, huzur, mutluluk ve başarılarla hep birlikte yaşayacağız. 2014'dan bu yana geçen zaman, Gölbaşı'mız için büyük yatırımların, önemli hedeflerin gerçekleştirildiği yıllar oldu. 2015'i geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak ve vicdanımız huzurludur.

 

Yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER