Başkan Duruay'dan pazar esnafına ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, zabıta ekipleri ile birlikte pazar esnafını ziyaret etti.

Başkan Duruay'dan pazar esnafına ziyaret
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, zabıta ekipleri ile birlikte pazar esnafını ziyaret etti.

 Başkan Duruay, pazarın nabzını dinlemek üzere incelemelerde bulundu. Pazar esnafı ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Duruay, alışveriş yapan vatandaşın pazar hakkında görüşlerini de dinledi.

 Karşıyaka Pazar Yeri’nden memnuniyetlerini bildiren esnaf ve vatandaşlar Başkan Duruay’a teşekkür etti. Başkan Duruay, pazar hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti; ‘’ Karşıyaka Pazar Yerimiz, esnafın ve vatandaşın rahatça işini yapabildiği yer. Köy pazarının olması insanları daha çok çekiyor. Ankara’nın dört bir yanından alışveriş yapmaya gelenlerin olduğu rahat bir Pazar alanı. Müşterilerini iyi ağırlayan Pazar esnafımıza teşekkür ediyorum.’’

 Esnafın ve vatandaşın kışın alışverişlerde sıkıntı yaşadıklarını belirtmesi üzerine Başkan Duruay, Seğmenler Pazar Yeri projesinin bitmek üzere olduğunun müjdesini verdi. Vatandaşın, Seğmenler Pazar Yeri ile ilgili sorularını yanıtladı. Yeni pazar yerinin her türlü ihtiyaca cevap vereceğini belirten Duruay şunları kaydetti; ‘’ Gölbaşı'na modern bir pazar yeri alanı kazandıracak olmak beni çok mutlu ediyor. Sizlere, keyifli ve konforlu bir alışveriş imkanı sağlayacağız. Alışverişe geldiğiniz de pazardan aldığınız  ürünleri sizin kullanımınıza sunulan alışveriş arabalarına koyarak, kapalı otoparka geçiş için yapılan iniş rampalarıyla arabalarınıza direkt indirebilecek. Gölbaşılılar, rahat ve keyifli bir pazar alışverişi yapabilecek.

Satır içi resim 1

Satır içi resim 2

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER