Başkan Duruay'dan Kandil Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Duruay'dan Kandil Mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Duruay, “Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili’nin Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum yıldönümüdür. İnsanlık tarihinin bu önemli olayı İslam alemine kutlu olsun” dedi.

 


Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyayı ve insanlığı şereflendirmesiyle kararan gönüllerin aydınlandığını, insanlığın doğru yolu bulduğunu ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, mesajında şunları söyledi:

 


‘Dünya’ da kan ve göz yaşının sel olduğu bu günlerde, Hz. Muhammed'in manevi önderliğine, sevgisine, onu anlamaya ve sevmeye son derece ihtiyacı bulunmaktadır. Peygamberimiz dürüstlük timsalidir. Yaşayışıyla bütün insanlığa örnek olmuştur. Hz. Muhammed, yetimin elinden tutmuş, kimsesizlerin kimsesi olmuştur. Mübarek Mevlid Kandili’nin O'nun sevgisi etrafında birleşmeye vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Maddi manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Mevlid Kandili’nin başta Ankaralı ve Gölbaşılı hemşerilerimiz olmak üzere İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER