Başkan Duruay'dan Anlamlı Sözler

Gölbaşı kadınlar, Dünya Kadınlar Günü’nde Gülşen Kutlu’nun şarkılarıyla eğlenecek.

Başkan Duruay'dan Anlamlı Sözler
Gölbaşılı kadınlar, Dünya Kadınlar Günü’nde, ünlü şarkıcı Gülşen Kutlu’nun ve Faslı Nisa’nın Konserleri ile eğlenecek.

Önceki yıllarda da hazırladığı programlarla Gölbaşılı kadınların doyasıya eğlenmesini sağlayan Gölbaşı Belediyesi, bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir program düzenledi. Gölbaşı Belediyesi’nin Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceği programda, ünlü sanatçı Gülşen Kutlu ve Faslı Nisa sahne alacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 8 Mart Günü Pazar günü saat 16.00’da başlayacak programa, başta kadınlar olmak üzere Gölbaşılı tüm vatandaşların katılımlarını beklediklerini belirtti.

 

BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN ÖZELLER

 

Gülşen Kutlu’nun ve Faslı Nisa’nın konser vereceği programa Gölbaşılı tüm vatandaşları davet eden Başkan Fatih Duruay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kadınlarımızın, bacılarımızın ve analarımızın üzerlerimizde emeği çok fazladır. Onlar bizim için bir gün değil, her gün özeller. Onların kıymetini, değerini iyi bilmeliyiz.”

 

Dünya Kadınlar Gününde kadınlarımızı unutmadık ve onların eğlenip stres atabilmeleri için bir program tertipledik. Sayın Gülşen Kutlu’nun ve Faslı Nisa’nın şarkıları ile gönüllerince eğlenecekleri programımıza başta Gölbaşılı kadınlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER