Başkan Duruay'dan 23 Nisan mesajı

Başkan Duruay'dan 23 Nisan mesajı

Başkan Duruay'dan 23 Nisan mesajı
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TBMM’nin kuruluşunun 98’inci yıldönümünü ve  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay mesajında “Milli iradenin tecelligahı, demokratik rejimimizin kalbi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıl dönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz" dedi.

Mesajında 23 Nisan’ın dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çeken Duruay, “Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletin egemenliğinin ilan edildiği gün olan 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olması, tüm dünya çocuklarının bu bayram vesilesiyle bir araya gelmesi de çok anlamlıdır. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmeBağlantıtle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, sevgiyle kucaklıyorum.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER