Başkan Duruay'dan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin sonuçları itibariyle Dünya tarihinin akışını ve Türk Milleti’nin kaderini değiştirdiğini söyledi.

Başkan Duruay'dan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi mesajı

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin  103’üncü yıl dönümü dolayısı ile yazılı bir mesaj yayınladı. Duruay mesajında“Çanakkale Zaferimizin 103. yıldönümünü, Türk Milleti olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Çanakkale Zaferi  dünya tarihinin akışını değiştiren Türk Milleti’nin dirilişine vesile olan kutlu bir zaferdir. Çanakkale yedi düvele meydan okuyan Türk Milleti’nin bu topraklarda bin yıl daha varız dediği en büyük kahramalık destanlarından biridir. Çanakkale savaşı milletimizin yokluk ve  türlü imkânsızlıklara rağmen, şehadete koşan Mehmetçiğin azim ve kararlığı ile İstiklal Harbimize ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolda çok önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.

Mesajında Çanakkale şehitleri ve Afrin şehitleri arasında bir farkın olmadığını belirten Duruay: “ Dün Çanakkale’de çelik zırhlılara karşı  Türk Milleti’nin bekası için şehadet şerbetini içen Mehmetçik’lerimiz bizim için ne kadar önemli ve mübarek ise şu günlerde yine aynı amaç uğrunda Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit düşen askerlerimizde bizim için aynı derecede mübarektir. Rabbim bütün şehitlerimizin mekanını cennet eylesin”dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER