Başkan Duruay'dan 10 Kasım mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 10 Kasım dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Duruay'dan 10 Kasım mesajı

 Başkan Duruay, Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümünde Atatürk’ü saygı ve rahmetle andığını belirterek şunları kaydetti; ’’Yurdumuzu düşman işgalinden kurtarmaya öncülük eden,Cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

’Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacak ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ diyerek Türk Milletine, Türkiye Cumhuriyeti Devletini emanet ederek aramızdan ayrılmıştır. Fakat Gazi Mustafa Kemal’in düşünceleri ve gayeleri hala diridir. Türkiye Cumhuriyetini bir arada  tutan ise en büyük eserim dediği Cumhuriyet gerçeğidir.

‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ sözünü her zaman hatırlayarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için durmadan çalışıyoruz. Atatürk’ün öğütlerini, nesilden nesile aktararak vatanımıza, milletimize hizmet ederek yerine getiriyoruz. Türkiye Cumhuriyetini uluslararası arenada muvaffak kılmak üzere her geçen gün daha çok çabalamamız gerektiğini biliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’e en iyi teşekkür ancak ülkemiz için çok çalışmakla tezahür edecektir.

Ebediyete intikalinin 79. seneyi devriyesinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.’’

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER