Başkan Duruay,Berber ve Kuaför Esnafı İle Bir Araya Geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Berber ve Kuaförler ile bir araya gelerek, hem kahvaltı yaptı hem de esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm üretti.

Başkan Duruay,Berber ve Kuaför Esnafı İle Bir Araya Geldi
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay,Berber ve Kuaförler ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi Sanayi - Esnaf ve Tüketici Hakları Komisyonu Başkanı Hasan Çakır, Komisyon Başkan Vekili Serdar Namalan, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aktay, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç ve Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut ve çok sayıda berber ve kuaför esnafı katıldı. Düzenlenen kahvaltılı toplantıda berberlerin yaşadıkları sorunlar tespit edildi ve çözüm yolu üretildi.

 SORUNLARINI DİNLEDİ

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay berberlerin ve kuaförlerin sorunlarını dinledi. Berberler, pazar günleri dükkânlarını kapatmak istediklerini belirterek, kurallara uymayan berberler için Gölbaşı Belediyesi’nden yardım istediler. Başkan Duruay, konuyla ilgili olarak “Sizlerin ortak kararı neyse onu uygularız. Biz sizleri memnun etmek için çalışıyoruz. Bugün burada amacımız Belediye ve esnafımızın iç içe olarak Gölbaşı’na hizmet etmesi. Bunun ilk ayağını da burada sizler ile atıyoruz. Biz sizlerin sıkıntılarını dinlemek için bugün bir araya geldik, sizlerin sıkıntıları, sorunları varsa onlara çözüm bulalım ya da esnaf olarak sizlerin sıkıntılarınız varsa beraber ele alalım. Burada maksadımız siz değerli esnaf kardeşlerimizi dinlemek ” dedi.

 Programda Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut, Başkan Duruay’a esnafın sıkıntılarını dinlediği için ve esnaf ile bir araya geldiği için teşekkür etti. Toplantının ardından Başkan Duruay esnaf ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER