Başkan Duruay, yabancı konuklarını ağırladı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, makamında Rusya Federasyonu’ndan gelen heyeti ağırladı.

Başkan Duruay, yabancı konuklarını ağırladı
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, makamında Rusya Federasyonu’ndan gelen heyeti ağırladı. Ziyaret amaçları Penza Bölgesi’nde ki belediyelerde Ankara’dakine benzer park ve sosyal alanların geliştirilmesine yönelik fikir edinmek olup, heyette şehirlerin belediye başkanları ve baş mimarları yer aldı.

 

Ziyarette Başkan Duruay’a çeşitli hediyeler verilirken, Başkan Duruay ise Penza Bölgesi Hükümet Başkanı Vilademir Volkov’a sevgi çiçeği tablosu hediye etti.

 

Ziyaretçiler arasında Penza Bölgesi Hükümet Başkanı Vilademir Volkov, Zarreeçnıy Şehri Mimarlık ve Şehircilik Daire Başkanı Baş Mimar Mikail Palatkin, Nikolsk Şehri Belediye Başkanı Lyudmila Linina, Serdobsk Şehri Belediye Başkanı İvan Kiryukhin, Penza Bölgesi Kamenka Şehri Belediyesi Baş Mimarı Svetlana Emelina, Kuznetsk Şehri Belediye Başkanı İvan Malkin ve girişimci Askar Kamişev yer aldı.

 

Ziyaretin ardından Başkan Duruay hatıra fotoğrafı çektirirken, Rus heyet ise Mogan Park’ın da Park ve Bahçeler Müdürü İlhami Arslanoğlu ile Kültür İşleri Müdürü Mustafa Demirci eşliğinde incelemelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER