Başkan Duruay, Sanayi Sitesi Esnafı İle İftar’da Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Sanayi Sitesi esnafı ile iftar yemeğinde buluştu.

Başkan Duruay, Sanayi Sitesi Esnafı İle İftar’da Buluştu

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Sanayi sitesi esnafı ile iftar’da bir araya geldi. Gölbaşı Belediyesi tarafından Gölbaşı Sanayi sitesi içerisine kurulan iftar çadırında verilen iftar yemeğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye birim müdürleri, muhtarlar  ve sanayi esnafı katıldı.Yaklaşık 400 sanayi esnafının katıldığı iftar yemeğinde Başkan Duruay, özellikle küçük çırakların oturdukları masaya oturarak iftarını açtı.

 

 

Başkan Duruay, her yıl olduğu gibi bu yılda siz değerli sanayi esnafımızla iftar soframızda bir araya gelmek beni çok mutlu etti diyerek bu toplantıların sık sık tekrarlanacağını belirtti; ‘Sanayi esnafı ile birlikte aynı sofrada oruç açmaktan mutluluk duyuyorum. 
Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu mübarek ayda siz değerli sanayi esnafımızla bir araya gelmek beni çok mutlu etti. Mevlam bu mübarek Ramazan ayında yoksullara, darda kalanlara yardım etsin. Yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

 

İftar programı sonrasında Gölbaşı Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a sanayi esnafına vermiş olduğu önem ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER