Başkan Duruay Özel Harekatçıları unutmadı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşılı Jandarma Özel Harekatçılara üzerinde isimleri yazan tabak gönderdi.

Başkan Duruay Özel Harekatçıları unutmadı

 Türkiye, terörle mücadelesini tüm gücüyle sürdürürken, bu mücadeleye çok anlamlı bir katkıda Gölbaşı Belediyesi’nden geldi.Başkan Duruay, Sur’da şehit olmaları nedeniyle 18 kişiden 10 kişiye düşen ve başlarında Gölbaşılı Jandarma Özel Harekatçının bulunduğu time, içinde askerlerimizin bölgede kullanabileceği ve enerji veren gıdalarla dolu birer paket yanında hatıra tabağı gönderdi.  

DURUAY,” ECDADIN DESTANLAŞAN KAHRAMANLIKLARI SENİNLE VÜCUT BULUYOR “


Her bir askerin isimlerinin yazılı olduğu tabakta Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay imzasını taşıyan anlamlı mesaj dikkati çekiyor. “ Ecdadın tarih boyunca destanlaşan kahramanlıkları bu gün burada seninle anlam buluyor. Bu kutlu mücadelede Cenab-ı Hak yar ve yardımcın olsun. Unutma ki, milletinin gönlü ve duaları her daim seninle” ifadelerinin yer aldığı mesaj karşısında Mehmetçiklerimiz duygularını gizleyemedi.  

“DEVLETİMİZİN HER KURUMUYLA YANIMIZDA OLMASI BİZLERİ ONURLANDIRIYOR” 

Kendilerine gönderilen anlamlı hediyeler için Gölbaşı Belediyesine ve Başkan Fatih Duray’a teşekkür eden kahraman Mehmetçiklerimiz,” burada milletin dualarının ve devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla arkamızda olduğunu bilmek bize bu mücadelede azim ve güç veriyor. Gölbaşı Belediye Başkanımız da çok hassas davranarak ve nezaket göstererek böyle anlamlı bir hediye göndermiş. Hediyeyi aldığımızda ailemizden birini görmüş gibi sevindik. Allah başkanımızdan ve milletimizden razı olsun” dediler.  

Mehmetçikler kendilerine gönderilen hatıra tabaklarıyla birer anı fotoğrafı da çektirdiler.  

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER