Başkan Duruay Minik Futbolcular İle Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Kulubü tarafından organize edinen Futbol Şenliği’ne katılan minik futbolcular ile program bir araya geldi.

Başkan Duruay Minik Futbolcular İle Buluştu

 Gölbaşı Belediye spor Kulubü tarafından organize edilen Okullar Arası Futbol Turnuvası ve Futbol Şenliği başladı. Program kapsamında Gölbaşı’nda bulunan okullardan 2005-2006 yaş doğumlu miniklerden oluşan okul takımları kuruldu. Kurulan okul takımları Futbol Şenliği Turnuvası’nda mücadele veriyor. Ayrıca Gölbaşı Belediye Spor Kulubü turnuvaya katılan 250 öğrenci arasından alt yapı takımına oyuncu seçecek.

 

Başkan Duruay Miminik Futbolcular ile Kahvaltı Yaptı

 

Şenlik kapsamında 250 minik öğrencisi ile Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Kulubü Başkanı Hayati Çal,kulüp antrenörleri, beden eğitimi öğretmenleri kahvaltı yaptı. Başkan Duruay ayrıca öğrenciler ile fotoğraf çektirerek kalem hediye etti.

 

Başkan Duruay program sonrası yaptığı açıklamasında ‘ Amacımız Gölbaşı’nda gençleri spora yönlendirmek ve gençlerimizi sokaklardan kurtarmak. Sporun her dalını çocuklarımız ile tanıştıracağız. Spora olan desteğimiz her zaman tam olacak’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER