Başkan Duruay Karagedikliler'le iftar yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde iftar ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Duruay son olarak ziyaret ettiği Karagedik Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar açıp sohbet etti.

Başkan Duruay Karagedikliler'le iftar yaptı

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde iftar ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Duruay son olarak ziyaret ettiği Karagedik Mahallesinde vatandaşlarla birlikte iftar açıp sohbet etti. Gölbaşı Belediyesi tarafından Karagedik Mahallesinde verilen iftara AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı  Selim Akceylan ve çok sayıda Karagedik’li  vatandaş katıldı.

 

Vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, ‘Bugün burada Karagedik  Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmemizi, birlikte iftarımızı açmamızı nasip eden Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır.’ İfadelerinde bulundu.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, iftar yemeği sonrasında mahalle halkı ile tek tek tokalaşarak çocuklara oyuncaklar hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER