Başkan Duruay Kadınlar Günü’nde Çiçek Dağıttı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, semt pazarını ziyaret etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birer çiçekle kutladı.

Başkan Duruay Kadınlar Günü’nde Çiçek Dağıttı
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, semt pazarını ziyaret etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birer çiçekle kutladı.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçede semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş yapan Gölbaşılı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak birer çiçek verdi.


Başkan Fatih Duruay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçedeki kadınları yalnız bırakmadı. Semt pazarı ziyaretinde vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Duruay, verdiği mesajında ise, her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının toplumun temel taşı olduğunu belirterek,  Gölbaşı Belediyesi olarak kadına her zaman değer veren hizmetler vermeye gayret ettiklerini de sözlerine ekledi.

 

"toplumun temel taşı kadınlarımız"

 

Başkan Duruay ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniylede bir mesaj yayınlayarak , ‘Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren,  ailenin ve  dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlarımız olmuştur. Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan, eğiten, yetiştiren yine kadınlarımızdır.Kadının olmadığı, rol almadığı bir toplumun sağlıklı gelişmesi mümkün değildir. Unutulmamalıdır ki toplumu geleceğe taşıyan kadındır.Duygunun, estetiğin, merhameti bizlere öğreten ve sembolü olan kadınlarımız maalesef vahşice katledilmekte, şiddete uğramaktadırlar. “ Cennet anaların ayaklarının altındadır” diyen bir peygamberin ümmeti olarak bu kanayan yara hepimizi derinden üzmekte ve sarsmaktadır.



Gölbaşı Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik ve onlara değer veren hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER