Başkan Duruay, esnaf ve vatandaşla bayramlaştı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Duruay, esnaf ve vatandaşla bayramlaştı
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Duruay, Gölbaşı’nın her köşesinde hissedilen Ramazan ayının ardından bayramı da ilçe halkıyla birlikte kutladıklarını ve onların yanında olduklarını belirtti. Başkan Duruay, "Her zaman halkımızla iç içeyiz. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen bu özel günler, vatandaşlarımızla daha da yakından kaynaşmamıza vesile oluyor" dedi.

HALKLA BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Korumaların olmadığı bayramlaşma gezisinde, esnafların ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Duruay, vatandaşlarla sıcak görüntüler verdi. Duruay, "Halkımızla bayram sevincini paylaştık. Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile oluyor. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte kutlarız" diye konuştu.

ESNAFLAR ŞEHRİN CAN DAMARIDIR

Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Fatih Duruay, "Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Her fırsatta bir araya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla birlikteyiz. " şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 03:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER