Başkan Duruay arı kovanı dağıttı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü arı kovanı dağıtma programında, vatandaşlara arı kovanı dağıttı.

Başkan Duruay arı kovanı dağıttı

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü arı kovanı dağıtımı, Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde yapıldı. Düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkan Özgür Güven, Ankara İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz, Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyeleri ve arı kovanı sahipleri katıldı

 

Programda konuşma yapan Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanı Özgür Güven, "Projeye başladığımız ilk günden itibaren sürdürdüğümüz özverili çalışmaların meyvesini almaya başladık.Bugün de Gölbaşı’nda 46 vatandaşımıza arı kovanlarını teslim edeceğiz. Ankara’yı arıcılığın da merkezi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.Ankara İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz ise ‘Ankara bir tarım şehri aslında tarımın başkenti. Büyükşehir Belediyemizin böyle güzel bir çalışma ile tarıma verdiği önemi ve desteği  bir kez daha görüyoruz. Böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum.’Dedi.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı’nın Gölbaşı’mızda tarıma yönelik yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. Tarıma yönelik bu destekler çiftçimiz için, Gölbaşımız için ve ülkemiz için çok önemli. Çiftçimizi ne kadar tarıma teşvik edersek, ülkemiz kaliteli tarım yapabilir’ dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından kura ile belirlenen 46 kişiye toplam  460 adet arı kovanı ve arıcılık seti dağıtıldı.Arıcılık yapacak olan vatandaşlar ise alacakları ilk balları Başkan Duruay’a vermek üzere söz verdiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER