Başkan Duruay Anneler İle Buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü dolayısıyla Şehit anneleri ve yakınları ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Duruay Anneler İle Buluştu
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü dolayısıyla Şehit anneleri ve yakınları ile kahvaltıda buluştu.


Anneler ile Gölbaşı Belediyesi Sahil çay bahçesinde bir araya gelen Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Gününü kutlayarak annelere gül ve çeşitli hediyeler verdi. Başkan Duruay, annelerle yakından ilgilenerek sorunlarını ve sıkıntılarını da dinledi.

 

“KARŞILIKSIZ SEVEN TEK VARLIK”

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kahvaltıda yaptığı konuşmada, annelerin hayatımızda karşılıksız seven tek varlık olduğunu söyledi. Sevgi, şefkat ve merhamet sembolü annelerin bu anlamlı gününü kutlayan Başkan Duruay, “Yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin de Anneler Gününü tebrik ediyorum.  Tüm annelerimizi saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay daha sonra şunları söyledi:

“Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin tek bir günle sınırlı kalmadan; her zaman hatırlanılması ve layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimizdir. Annelerimiz, bize sevgiyi ve sevmeyi öğretendir. Onlar bütün olumsuzluklara rağmen mücadeleyi elden bırakmayan güç kaynağımızdır. Bu yüzdendir ki yüce Dinimiz İslamiyet, annelerimize “analarınıza öf bile dememeyi” emretmiştir. Hoşgörü ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

 

 

Anneler ve Çocuklar Doyasıya Eğlendi

 

Gölbaşı Beledityesi Anneler günü dolaysısıyla Mogan gölü kenarında bulunan Sahil parkına çocuklar için oyun parkuru kurdu. Çocuklar, Gölbaşı Belediyesi tarafından kurulan ücretsiz oyun parkında keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadılar.

 

Annelere Mogan Turu

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da sahil parkında Annelerin Anneler gününü kutlayarak gül verdi. Ayrıca Gölbaşı Belediyesi tarafından Göktür Gezi teknesinde Anneler günü nedeniyle ücretsiz olarak annelere Mogan gölünde da tekne turu yaptırıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER