Basın Bürosu'ndan Derlemeler

Gölbaşı'ndan neler oluyor..Belediye Başkanı neler yapıyor?

Basın Bürosu'ndan Derlemeler
Gölbaşı’na kitap gibi kültürevi
Gölbaşı Belediyesi’nin, Şafak Mahallesi’ne yaptıracağı sosyo kültürel amaçlı hizmet binası, sayfaları açılan bir kitabı andıran bir mimari eser olacak.
Gölbaşı Belediyesi’nin, Şafak Mahallesi’ne yaptıracağı sosyo kültürel amaçlı hizmet binası, sayfaları açılan bir kitabı andıran bir mimari eser olacak. Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Gölbaşı’na prestij ve değer kazandıracak 6 katlı binanın yapımına çok yakında başlanacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Şafak Mahallesi’nde Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi’nin yanındaki alanda yapılacak binanın, kültürün temel yapı taşı olan kitaptan esinlenerek tasarlandığını söyledi. Başkan Odabaşı, toplamda 1980 metrekarelik bir alanda yapılacak tesisin içerisinde 45 araçlık otopark ve bahçe alanı da olacağını ifade ederek şunları söyledi:
GÖLBAŞI’NA BİR PRESTİJ ESER DAHA
“Sayfaları açılan bir kitabı andıran bina yangına dayanıklı son teknoloji cephe kaplama ile kaplanacak. Bina, büyük çoğunluğunda asansörde dahil olmak üzere cam ve çelik konstrüksiyonların birleşiminden oluşmasından dolayı binanın içerisindeki insanlara eşsiz panoramik bir görünüm kazandıracak.”
 
Başkan Odabaşı’ndan Şenlik Komitesine ödül
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 9. Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği düzenleme komitesi üyelerine bir kahvaltılı verdi ve katkılarından dolayı ödüllendirdi.
9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği Komitesi üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şenlik komitesini tebrik etti. Başkan Odabaşı, şenlik komitesinde yer alan Başkan Yardımcısı Murat Bölük, Hulusi Gürpınar, Bayram Dursun, Bayram Türkmez, İsa Ömercan, Münir Ballı, Halis Bozkurt, Abdulhamit Saydam, Yüksel Kaymak, Mustafa Kömürcü ve İbrahim Karagöz’ü birer plaketle ödüllendirdi.
 
Odabaşı “Amacımız Gölbaşı’na hizmet”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 6 merkez mahalle muhtarı ile kahvaltılı toplantı yaptı.
Gölbaşı’ndaki merkez mahallelerin muhtarları ile kahvaltıda buluşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, tek amacının hizmet olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Odabaşı, muhtarlar ile Mogan Aile Çay Bahçesindeki buluşmada yaptığı konuşmada ‘Bütün amacımız hizmet etmek” dedi.
Kahvaltılı toplantıya ilçe merkezde bulunan Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Satılmış Öz, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Satılmış Deveci, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tosun, Eymir Mahallesi Muhtarı Selma Çetinkaya ve Seğmenler Mahalle Muhtarı H. İbrahim Aldemir katıldı.
 
4 Başkanlı nikah
Gölbaşı Belediyesi’nin eski belediye başkanları ve mevcut başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Necati Akçam’ın kızı Özlem’in düğününde bir araya geldiler.
Türk - Japon Vakfı’nda gerçekleştirilen Özlem-Okan çiftinin düğününde nikâhı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı kıydı. Genç çiftin şahitliklerini ise eski Gölbaşı belediye başkanları Erdal Eren, Cevdet Kara ve A.Nasır Haşlak ile Sezin Sezik Demir yaptı.
Belediye başkanları, nikâh sonunda bir araya gelip gazetecilere poz verirken “Bu nikah da olmasaydı bir araya gelemezdik” diye espri yaptılar.
 
 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER